【上海】【SAP】招聘Web工程师[有LinkedIn/Github帐号即可]
发布于 9 年前 作者 c52u 3974 次浏览 最后一次编辑是 8 年前 来自 招聘

工作地点: 上海 公司技术跟产品: SAP 工作内容: SAP Bussiness One 中小企业 ERP产品, 工作待遇: 在你现在有的基础上增加 20%~30% 联系方式: kris.zhang01(at)sap.com / zhilong.liang(at)sap.com

直接推荐给经理,经理人很nice,不需要你提供简历,有LinkedIn/Github即可,合适的话会直接联系你。

JD:

Position: Web Frontend Developer Key Requirements: • Bachelor degree or higher on computer science or related • Familiar with web frontend technologies (Web service/ HTML5, JavaScript, CSS/LESS, etc) and popular frameworks (jQuery, Bootstrap, Dojo, Sencha Ext JS, AngularJS etc) • Familiar with debugging and troubleshooting web applications with developer tools in chrome, Firefox etc • Familiar with service-oriented architecture (SOA) and relevant protocols (HTTP/S, REST/JSON, oData, etc) • Good English (written & oral) and communication skills

2 回复

sap不是一直搞java的么,怎么也开始搞node了?

@chapgaga

Node跟JavaScript是相通的吧,SAP新一代的内存数据库HANA,也有一个基于JavaScript的模板访问数据库。

这个职位比较紧急,欢迎有意向的发邮件呀。

回到顶部